H-Szo: előzetes egyeztetés alapján.
Vasárnap zárva vagyunk.

Hitelügyintézés

Életünk egyik legnagyobb döntése az ingatlan vásárlás és a hozzá tartozó hitelfelvétel. Legtöbbször 20-25 éves elköteleződésről beszélünk, mely döntést nem szabad félvállról venni. A szomszéd, a munkatársak és a rokonok jó tanácsai után érdemes egy hitel közvetítő tanácsát is kikérni, hiszen minden élethelyzet más és más, ami nekik megfelelő volt, az másnak nem biztos, hogy ideális (továbbá folyamatosak a feltétel változások!). Tapasztalt hitel ügyintéző kollégáink és banki partnereink mindenre kiterjedő hitelközvetítéssel és egyéb ingatlan várásláshoz tartozó pénzügyi szolgáltatásokkal állnak ügyfeleink rendelkezésére. Előzetes időpont egyeztetés után irodánkban, Önnél vagy megbeszélt helyszínen, de akár Online platformon is tudunk találkozni.
 
Kinek örül jobban a bank?
Mindenki tudja, hogy a bank abból él, hogy pénzt helyez ki hitel formájában, amiért cserébe kamatot szed be. Egyáltalán nem közömbös nekik, hogy adott idő alatt mennyi pénzt tudnak kihelyezni, mennyi energiát kell ehhez befektetniük, és ehhez mekkora rizikót vállalnak. Ebből kiindulva – vajon kinek örül jobban a bank? Egy "Mezei" igénylőnek, akivel több órán keresztül kell foglalkoznia /felvilágosítás, tanácsadás, kérdések megválaszolása, papírok kitöltése, pótlások stb./ mondjuk 10 Millió forintnyi hitel kihelyezéséhez, vagy egy hitel ügyintézőnek, akin keresztül ugyanannyi idő alatt akár 100 Millió forintnyi hitelt tud kihelyezni, és akitől saját elvárásai szerint összeállítva kapja az előszűrt ügyfélről az anyagot.
Tehát: "Mezei" igénylő =  kis bevétel, sok idő ráfordítás, magasabb rizikó
             Közvetítő           = több bevétel, kevesebb idő ráfordítás, kisebb rizikó
 
Takarítson meg időt és energiát!
Amennyiben saját maga szeretné intézni hitelügyletét, a jó döntés érdekében nem 1, hanem kb. 10 bankban kell ajánlatot kérnie (mely bankonként legalább 1 óra), és kivárnia az elbírálási időt. Mennyi ideig is tart a döntés előkészítése, mennyi energia és papírmunka ez a procedúra? "Az idő nagy kincs!" tartja a mondás és a mai világban ebből van a legkevesebb. Közösen intézett hitelügyleteknél napokat és órákat spórolunk meg ügyfeleinknek azzal, hogy a teljes körű igény felmérésnek köszönhetően személyre- és élethelyzetre szabott banki ajánlatokat tudunk kérni és részletesen átbeszélni, az utánajárást teljes mértékben levesszük a vállukról, a papírmunkát és a hitel kérelem összeállítását pedig közösen végezzük el, ezzel is segítve a folyamat gyorsaságát (kevesebb hiány pótlás).
 
Valamely bank elutasította – de lehet, hogy mégis hitelképes?
Általában az ügyfeleket a bankban a pultnál egy frissen kiképzett munkatárs fogadja, a vén, tapasztalt rókák, akik jobban tudnak kombinálni egy-egy ügylet során – jó esetben már csoportvezetők, fiókvezetők. „Mezei” ügyfél viszont velük ritkán találkozik, pedig lehet, hogy neki van meg arra a rutinja, hogy hogyan lehet egy esetleg bonyolultabb ügyletet megoldani. Ha nincs rutin – előfordul, hogy hitel sincs. Mit tesz a legtöbb ember ilyenkor? Másik bankba megy, és ott is érdeklődik? Hányszor hajlandó ezt valaki a siker érdekében megismételni? Hol vész el a türelem? Tapasztalataink szerint legtöbben másodszorra nem próbálkoznak. Nálunk nem is kell! - munkamódszerünk emiatt épül első lépésben a teljes körű igényfelmérésre, másodsorban pedig az objektív tanácsadásra, mely keretein belül részletes a tájékoztatás az egyes banki ajánlatok feltételeiről.