H-Szo: előzetes egyeztetés alapján.
Vasárnap zárva vagyunk.

Ingatlanközvetítés

Irodánk a Posta épületébenIrodánk fő tevékenysége az ingatlanközvetítés, amely a vevők részére INGYENES szolgáltatás. Közvetítői jutalékunkat az eladó fizeti az irodánkkal kötött ingatlanközvetítői szerződés alapján, az ingatlan sikeres értékesítése nyomán.

A lebonyolítás folyamata

1. Ügyfeleinknek irodánkban, számítógépes adatbázisunk segítségével mutatjuk be az elképzeléseiknek megfelelő ingatlanokat. Itt megtekinthetik az ingatlanokról készült külső és belső fotókat, valamint tájékozatást kaphatnak az ingatlan egyéb adottságairól és műszaki jellemzőiről.

2. A bemutatott ingatlanokból ügyfelünk kiválaszthatja a neki leginkább megfelelőket, ezekről térképes címátvételi listát készítünk, amit a találkozó végén átadunk. 

3. Amennyiben ügyfelünk úgy kívánja, időpontot egyeztetünk az eladóval és el is kísérjünk az ingatlan megszemlélésére.

Az ingatlant  a helyszínen minden tulajdonságára figyelemmel bemutatjuk. Ezenkívül bemutatjuk az ingatlan közvetlen és tágabb környezetét is. Megismertetjük ügyfeleinket a település legfontosabb látnivalóival és hivatalos intézményeivel.

Az ingatlanokat hétköznap egész nap illetve szombat délelőtt tudjuk bemutatni ügyfeleinknek a szintén előre egyeztetett időpontban.

4. Amennyiben megtetszik ügyfelünknek egy megtekintett ingatlan, ellenőrizzük az ingatlan - már korábban is átnézett - dokumentumait (tulajdoni lap, helyszínrajz, építési engedély) és/vagy elkísérjük ügyfelünket a helyi Polgármesteri Hivatal Műszaki Irodájába, ahol személyesen kaphat pontos információt az ingatlanról.

Híd a mogyoródi patakon

 

5. Az ellenőrzéssel párhuzamosan előkészítjük az adás-vételi szerződést, s ha ügyfelünk úgy igényli, megszervezzük helyi ügyvéd közreműködését a szerződéskötéshez.

6. Az előkészítés során az eladóval együtt megbeszéljük, hogy milyen ütemezés szerint történik az ingatlan vételárának kifizetése.
Gyakori, hogy a vételár kifizetéséhez bankhitelt kell igénybe venni. A hitelügyintézéshez irodánk hitelügyintéző partnere rendelkezésre áll. 

Az ingatlan megvásárlása után is igyekszünk segíteni ügyfeleinknek a helyi közösségbe való beilleszkedésben és ellátjuk ügyfeleinket hasznos információkkal.